Bankkártyaelfogadás POS-terminálon

Miért válaszd a SimplePOS terminált?

Bankfüggetlen megoldás, nincs számlanyitáshoz kötve a használata
Hűségidő vállalása nélkül kipróbálhatod
Sokoldalú adminisztrátori felület: részletes analitika és riportexportálási lehetőség, jutalékszámlák letöltése akár visszamenőlegesen is, utólagos (T+1) tranzakciókövetés
Széles körű bankkártya elfogadás2 Mastercard, Maestro, Visa, VPay, UnionPay, JCB, SZÉP kártya és OTP Egészségpénztári kártya.

Díjmentes beüzemelés
Telepítési költség: 0 Ft                       Karbantartási díj: 0 Ft
Telekommunikációs költség: 0 Ft    Oktatási költség: 0 Ft

Gyors, online szerződéskötés

Nincs szükség személyes megjelenésre
vagy online videós ügyfélazonosításra

Árazás3

Havidíj (POS-terminálonként): 0 Ft és 5 000 Ft/hó között
változik4
Tranzakciós díj (jutalék) Kereskedői díj: 0,7% és 1,1% között változik4
+ bankközi jutalék
+ rendszerdíj

Egyedi árazás is elérhető.

Ajánlatkéréshez kérjük, kattints a csatlakozás gombra és kezd meg
az online szerződéskötési folyamatot!

Csatlakozás folyamata

POS terminál helyett inkább mobiloddal biztosítanál értintéses fizetést?

Akár Androidos mobiltelefonoddal is elérhetővé teheted vásárlóid számára az elektronikus fizetést, ráadásul rögtön öt fizetési megoldással, köztük a SoftPOS funkcióval, amelynek köszönhetően a vásárlók már akár bankkártya vagy okoseszköz érintésével is fizethetnek. Mindezt kedvező díjszabás mellett!

Csak a mobiltelefonod és aktív internetkapcsolat szükséges hozzá.

Inkább személyesen igényélnél POS-terminált?

Amennyiben az online csatlakozási folyamat helyett inkább OTP bankfiókban szerződnél a POS-terminálok igénybevételére, akkor erre is lehetőséged van. Ebben az esetben az OTP Bank Nyrt.-vel fogsz szerződést kötni a szolgáltatásra vonatkozóan.


1 Az akció 2023.09.01.-2024.03.31. között tart.

2 Az online szerződéskötési folyamat során az OTP Mobil Kft-vel kerül aláírásra a szerződés. Ebben az esetben az alábbi szolgáltatások nem biztosíthatóak:
American Express kártyák elfogadása, DCC szolgáltatás

3 Fontos különbség az online szerződéskötési folyamat, illetve a bankfióki igénylés között, hogy az OTP Mobil Kft-vel között szerződés (online regisztráció) esetében a felszámított díjak kapcsán az ÁFA trv. alapján ÁFA fizetési kötelezettséggel járnak.

4 A POS terminálokon történő bankkkártyás fizetés után a kereskedő Havidíjat és jutalékot fizet. A Jutalék nem összevont árazás esetén kereskedői díjból, rendszerdíjból és bankközi jutalékból áll, amely utóbbi kettő mértékét nem az OTP Mobil határozza meg, hanem a kártyatársaságok. A Havidíj havonta fizetendő, míg a Kereskedői díj tranzakciónként fizetendő. Mindkettő mértéke függ egyes körülményektől, így a kereskedő által a POS terminálon elért forgalom nagyságától, a kereskedő bevételének mértékétől, a kereskedő tevékenységi körétől és attól is, hogy van-e az OTP Mobillal a kereskedőnek más szolgáltatásra is szerződése. Ezen tényezők figyelembevételével az egyes díjak a fenti minimum és maximum díjmértékek között változhatnak.”